Priser

Alle priser på Kakoon.dk er DKK inkl 25% moms. Der tages dog forbehold for de steder der står "Ring for pris". Dette skyldes at priserne er dagspris. Ring derfor til os og få den rigtige pris.

Leveringsbetingelser

Leveringstiden er 1-3 arbejdsdage, hvor vi tilstræber at få ordren ekspederet hurtigts muligt, i mange tilfælde vil det være med levering dagen efter hvis ordren er lagt tidligt på dagen. Dog med forbehold at varen er en lagervare. Såfremt det ikke er en lagervare vil du blive kontaktet med leveringstiden. Vi leverer kun til brofaste øer. Vi bruger PostNord til alle leveringer. Over 90% af vores leveringer sker dagen efter godkendt betaling.

Vi trækker først pengene fra dit dankort ved afsendelse. 

Fragt

Fragtprisen er altid fast pris. Vi leverer alle ordre uanset størrelsen til 69 DKK

* Flexlevering
Bor du et sted hvor det er muligt for fragt firmaet at sætte/stille pakken (det kan være i en carport, eller ved en indgang) kan du vælge Flexlevering. Her giver du altså fuldmagt til at de må stille pakken hos dig. Vælger du denne metode er det 100% dit eget ansvar, så snart posten har registreret at pakken er leveret hos dig, ser vi pakken som leveret.
Skriv under kommentar feltet til ordren, hvor din pakken må stilles/sættes

Alle priserne der er nævnt her gælder for leveringer i DK. ellers er der fragt tillæg.

E-mail bekræftelse

Straks efter du har gennemført betalingen, vil der blive sendt en e-mail med en ordrebekræftelse. Hvis ikke du modtager en e-mail, så kig i din uønsket mail mappe det kan være den er havnet der ved en fejl. Ellers kontakt os på e-mail eller telefon så finder vi ud af hvorfor.

Betaling

Når du har fyldt din indkøbskurv og vælger at sende din ordre afsted, kan du betale med kreditkort (Dankort, E-dankort), Bankoverførelse. Ingen gebyr på kortbetaling.

Betaling online med kreditkort

Når du betaler online med kreditkort, skal du være fyldt 18 år og være i besiddelse af et gyldigt Dankort. Kakoon.dk benytter Quickpay som betalingsgateway, Quickpay er anerkendt og meget brugt på det danske marked, og er fuldt ud sikkerhedsgodkendt af den danske indløser NETS (PBS).

De data, som du sender i forbindelse med betaling med dankort/visa/kreditkort, kan kun læses af NETS. Hverken Kakoon.dk eller andre har mulighed for at læse dine data. Beløbet, som du betaler med dit kreditkort, trækkes først fra din konto, når varerne afsendes. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Fortrydelsesret

Når du køber en vare hos Kakoon.dk har du som standard 14 dages fortrydelsesret gældende fra den dag, du får varen leveret, eller modtager den sidste vare.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved sendes os en e-mail til:  info@Kakoon.dk

I din meddelelse skal du gøre os opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.
Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Du har i alt 28 dage fra du modtager varen til du skal afsende den.

Varens stand, når du sender den retur:
Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at du kan fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på ved modtagelse. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Ved returnering af varer, skal de sendes til:
Kakoon.dk
v/ Grovvarecenteret Ans ApS
Håndværkervej 10
8643 Ans By
CVR: 32570674
Tlf. +45 86870930

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre vi aftaler noget andet.

Omkostninger forbundet med returnering af varer fra dig til os skal afholdes af køber.

Reklamationsret

Ifølge købeloven har du 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten giver dig ret til at klage over fejl og mangler ved det købte produkt, som er opstået indenfor 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse fejl eller mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet.

Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret fejlen eller manglen. Reklamerer du inden 2 måneder, anses reklamationen for at være rettidig. Ønsker du at reklamere over en vare skal den indsendes til os på vores adresse:

Kakoon.dk
v/ Grovvarecenteret Ans ApS
Håndværkervej 10
8643 Ans By
CVR: 32570674
Tlf. +45 86870930

Kakoon.dk tager forbehold for pris og tastefejl, fejl i typografi, varer som er udsolgte, mellemsalg, tekniske fejl og afgiftsændringer. Manglende leverance og forhold som gør vi ikke kan levere din ordre.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, Adresse, Telefonnummer, E-mail adresse
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Kakoon.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Oplysninger afgivet til Kakoon.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Klage muligheder

Du kan selvfølgelig kontakte Kakoon.dk med henblik på at klage over din ordre.

Hvis ikke vi sammen finde en holdbar løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Forbrugerklagenævnet kontaktes her:

På web adressen:

forbrug.dk eller naevneneshus.dk

eller

Center for Klageløsning, Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg

Force Majeure

Kakoon.dk kan ikke gøres ansvarlig for ikke at opfylde sine forpligtelser i forbindelse med udefra kommende faktorer såsom strejke, logout, blokade, brand, naturkatastrofer, fejl og mangler i levering fra underleverandører etc. Kakoon.dk er ikke ansvarlig for evt. driftstab, der måtte opstå i forbindelse med manglende levering.

Betingelser er opdateret Februar 2017 - følger dansk lovgivning med hjælp fra dansk erhverv pr. juni 2014.